Kvaliteta ima novo ruho – Vergal stiže u novom i redizajniranom izdanju

Otkrivena tajna Coca-Cole?

Tajna najpopularnijeg bezalkoholnog pića na svijetu možda je otkrivena! Čini se da je nakon 125 godina objavljen popis sastojaka Coca-Cole. Internetska stranica Thisamericanlife.org objavila...

Svečano je otvorena prva butelja Portugisca Plešivica

U organizaciji udruge Portugizac Plešivica, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarsko te uz podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, svečano...

Stiže nam prvo mlado vino ovogodišnje berbe – Portugizac Plešivica!

Udruga Portugizac Plešivica i ove će godine, uz nadolazeće poznate manifestacije, predstaviti prepoznatljivu robnu marku u duhu zagrebačke tradicije. Prva degustacija već je ove...

Listopad u znaku borbe protiv karcinoma dojke

Na press konferenciji u Verde brunch & caffu u Zagrebu , predstavnici dm-a, udruge P.I.N.K. life te lifestyle tjednika Story predstavili su aktivnosti za...

Volite li putovati – onda su za Vas Tefal plastične posude za na put!

Predstavljamo Tefal plastične posude koje su namijenjene za one koje vole putovati i koji uvijek uz sebe vole imati svoju omiljenu šalicu kave ili...

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje novigradske hotelijerske kompanije Aminess ima novo, osuvremenjeno izdanje.Redizajn obuhvaća novu etiketu i ambalažu te u potpunosti odražava ovaj višestruko nagrađeni vrhunski proizvod u kategoriji najboljih svjetskih maslinovih ulja.

Novi dizajn već na prvi pogled odaje posebnost terroira te složenost mirisa i okusa koje Vergal čini jedinstvenim.Tekstura papira, pastelne boje te nova i pojednostavljena forma stavljaju naglasak na proizvod iza same etikete.

Aminess već 15 godina ulaže u uzgajanje sortnih ulja kao što su Frantoio, Leccino, Pendolino i Istarska bjelica, a svaka od njih daje ulja specifičnih aroma koja su savršen dodatak vrhunskim delicijama.

Maslinici u kojima nastaje Vergal nalaze se u neposrednoj blizini mora, što pogoduje plodu masline i kvaliteti ulja. Godišnje se ručno ubere i preradi 50 tona plodova masline, od čega se proizvede oko 5000 litara vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Kvalitetu Vergala prepoznali su i brojni stručnjacikoji su mu dodijelili više prestižnih domaćih i međunarodnih priznanja. Poput, ovogodišnje nagrade dodijeljeneu sklopu Međunarodnog natjecanja svjetskih jestivih ulja koju dodjeljuje L’Agencepour la Valorisation des Produits Agricoles (AVPA) u Parizu. U velikoj konkurenciji od preko 400 proizvođača iz 20 zemalja svijeta,Vergal Leccino nagrađen je srebrnom medaljom, dok je Vergal Frantoiookrunjen posebnom Gourmet nagradom.

Vrhunsku kvalitetu Vergal ulja dosad su potvrdila i drugaprestižna priznanja. Među njima je i zlatna medalja zaVergal Frantoiokao jedno od najboljih svjetskih ulja u 2019. godini, osvojenana jednom od najvećih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete uljaThe New York International Olive Oil Competition u New Yorku. Da se u Novigradu proizvodi jedno od najcjenjenijih svjetskih ulja potvrđuje i renomirani svjetski vodič najkvalitetnijih maslinovih ulja Flos Olei u koji je Vergal prošle godine uvršten po sedmi put.

Ne zaboravite, osim što pogoduje zdravlju krvožilnog sustava i jetre, maslinovo ulje pomlađuje, podiže razinu energije, te smanjuje loš kolesterol.

PR

Pročitajte još i ovo...

Svečano je otvorena prva butelja Portugisca Plešivica

U organizaciji udruge Portugizac Plešivica, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Jastrebarsko te uz podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, svečano...

Izradite predivne božićne ukrase

Ono što je najljepše od svega, njih možete izraditi u krugu svojeg doma, sa svojom obitelji, posebno djecom, koja će se tome veseliti više...

Zapečeni pileći batak s porilukom – mala improvizacija koja se pretvorila u pravu poslasticu!

Uspješno je odrađen još jedan posao u kuhinji. Jelo je nahvaljeno, sve dok Mali šef nije pojeo sav pire krumpir, a ostatak mesa je...

Povezani članci

Održano osmo izdanje projekta Vino uz žlicu

U zagrebačkom restoranu Veganšpek održano je još jedno izdanje eno gastro projekta "Vino uz žlicu" u organizaciji Renate Cisar i Mustafe Topčagića. Osmo izdanje 'Vina...

Jana odlikovana još jednim međunarodnim priznanjem za vrhunsku kvalitetu

Monde Selection - Međunarodni institut za kvalitetu dodijelio je prirodnoj mineralnoj negaziranoj vodi Jana najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda - Grand Gold Quality...

Europska komisija odobrila Hrvatskoj prenamjenu dodatnih 120 milijuna kuna za poljoprivredu

Za 2020. godinu za potrebe izravnih plaćanja samo iz EU izvora biti će na raspolaganju 348,3 milijuna eura ili oko 2,6 milijardi kuna. Kako bi...